6 IDEEËN VOOR KEUKENVERLICHTING IN DE BOERDERIJ

6 ideeën voor keukenverlichting

6 IDEEËN VOOR KEUKENVERLICHTING OM UW HUIS OP TE FLEUREN

Doe eens wat anders in de keuken 6 ideeën voor keukenverlichting zoals op de boerderij. Ken je dat gevoel als je een huis binnenloopt waar de inrichting en het meubilair gewoon perfect lijken te schitteren, vooral in de keukenruimte. Terwijl de huisaccenten en decoratieve stukken die men aan het huis toevoegt van cruciaal belang zijn, is de verlichting de basis die alles tot “licht” brengt. Het enige wat u nodig heeft zijn enkele ideeën voor keukenverlichting om datzelfde gevoel door uw huis te laten stralen.

Wanneer u nadenkt over de stemming en de gemoedstoestand waarin uw huis verkeert, speelt verlichting een cruciale rol bij het instellen van die positiviteit waar we allemaal naar streven. We willen de gebieden in ons huis waar wij en onze gasten het grootste deel van onze tijd doorbrengen, in de schijnwerpers zetten. Er is geen betere vitrine dan de keuken. Het enige wat u nodig heeft zijn enkele ideeën voor de keukenverlichting van de boerderij om aan de slag te gaan.

De keuken wordt vaak beschouwd als het hart van het huis. Van een antieke of vintage look, tot meer modern, er zijn tal van potentiële mogelijkheden voor u om uw boerderij keukenverlichting op te knappen. Hiermee kunt u de look en feel van uw keuken echt transformeren met verschillende verlichtingsarmaturen en -elementen om ervoor te zorgen dat het warme, gastvrije gevoel door de rest van uw huis zal stralen.

We hebben 6 ideeën voor keukenverlichting zoals op de boerderij verschillende verlichtingsarmaturen. Om te laten zien die niet alleen uw huis zullen verlichten.

1 DRAADHANGLAMP

Met een prachtige kooi-in-look gemaakt van metaal, een draad opknoping hanger licht is het perfecte stuk voor die industriële rustieke keuken kijken velen van ons gaan voor! De strakke platina afwerking is echt een head-turner voor elke gast die je keuken binnenloopt.

De charme van dit hanglampje komt tot leven met zijn LED-licht dat uw boerenkeuken echt opfleurt als u een schakelaar omdraait. Het enige wat je nodig hebt zijn drie AAA-batterijen om het te laten werken.

Er is geen ketting nodig bij dit stuk. Voeg gewoon een touw toe en je bent klaar om te gaan! We houden van deze draad opknoping hanger licht en we denken dat je zal ook!

6 ideeen voor keukenverlichting4
6 ideeën voor keukenverlichting

2 VINTAGE WITTE SCHUUR HANGLAMP

Bent u op zoek naar dat perfecte vintage keuken licht charmeur stuk? Nou, kijk dan niet verder dan dit noodlottige witte hanglampje in de schuur.

De tijdloze koepelvormige en distressed finish brengt de chique sfeer in elke keuken. Het moet wel hard bedraad zijn, dus werk samen met een erkende elektricien.

De witte hanglamp in de schuur is een echte differentiator voor iedereen die een statement wil maken in zijn of haar keuken.

6 ideeen voor keukenverlichting1
6 ideeën voor keukenverlichting

3 METALEN METROVERLICHTING

Zoals u kunt zien, hebben we zeker een sterke genegenheid voor hanglampen. Ze lijken de heetste trend in verlichtingsarmaturen te zijn.

Het metalen hanglampje in de metro is een prachtig, antiek ogend stuk dat we in de huizen van veel boerenliefhebbers zien. De verweerde, verwarde uitstraling geeft een originele industriële uitstraling die even terug in de tijd gaat. De unieke uitstraling is zeer geschikt voor het opfleuren van elke ontbijthoek of keukentafel die een lichtaccent mist om de ruimte te verlevendigen. Dit is een prachtig stuk dat een geweldige aanvulling zou zijn op elk huis.

6 ideeën voor keukenverlichting
6 ideeën voor keukenverlichting

4 INDUSTRIËLE KIPPENVOERLAMP

Liefde op het eerste gezicht! De industriële kippenvoerlamp is een favoriet voor boerenliefhebbers. Het beste gedeelte… je kunt het krijgen tegen een geweldige prijs!

De distressed metal kooilamp valt het meest op met zijn verweerde uiterlijk. Dit geeft het die industriële boerderij look van een tijdloze klassieker. Kun je je niet gewoon voorstellen dat je in je ontbijthoek gaat zitten en omhoog kijkt om deze schoonheid te zien?

6 ideeën voor keukenverlichting
6 ideeën voor keukenverlichting

5 STEAKHOUSE-VERLICHTING

Een Decor Stealer favoriet, de steakhouse verlichting is een van de meest populaire verlichtingsarmaturen die we zien in de boerderij wereld op dit moment! Dit trio van verroeste afwerking verlichting is het perfecte industriële stuk dat prachtig kan hangen over elk kookeiland. Als u ooit dacht dat uw keuken een beetje extra sparren nodig had, dan zal deze steakhouse-armatuur zeker de moeite waard zijn.

De unieke structuur van dit armatuur is direct te merken aan de noodgedwongen verroeste draadschermen. Een ander kenmerk dat u niet zult zien in veel keukenverlichting is de prachtige houten steunbalken waar het armatuur zich aan vasthecht.

Hardwiring is vereist voor dit stuk, dus we raden aan om te werken met een erkende elektricien om de veiligste en beste installatie mogelijk te maken. Als dat eenmaal voorbij is, weten we dat u nog jaren van deze steakhouse-armatuur zult houden!

6 ideeen voor keukenverlichting2
6 ideeën voor keukenverlichting

6 METALEN POT BOERENLAMP

Gemaakt van tijdloos verouderd metaal, is deze metalen pot boerderij licht is anders dan elke andere verlichting die je kunt zien. Een echte boerderijliefhebber stuk, zal deze verlichting zo veel van dat vintage boerderij karakter te brengen aan uw keuken dat je misschien nooit wilt stoppen met koken!

De metalen potboerderijverlichting hangt aan een rustieke ketting die bijdraagt aan het toch al unieke karakter. De chique noodlottige verf en de rustieke patina bovenop het licht zullen niet onopgemerkt blijven (op de best mogelijke manier)! De grootte, het unieke karakter, de rustieke uitstraling en zelfs de Europese charme maken deze lamp tot een must voor uw keuken.

6 ideeën voor keukenverlichting
6 ideeën voor keukenverlichting

Dit zijn 6 ideeën voor keukenverlichting

VIJF LICHTMETALEN HANGENDE HANGERS

We gaven 6 ideeën voor keukenverlichting maar deze kan ook!

Het lichtarmatuur dat je al die tijd hebt gemist. Deze vijf-lichte metalen hangende hanger is bedoeld om die rustieke uitstraling te geven die uw keuken nodig heeft.

De vijf hanglampen zijn aan elkaar geregen met behulp van industriële leidingen die gemeengoed zijn geworden in huizen. Eigenlijk zie je deze stijl zelfs in veel van de restaurants die je vaak bezoekt. We zien dit stuk graag boven een keukeneiland hangen om uw hele ruimte tot leven te brengen voor u en uw gasten. De grootte van deze hanger zal zeker opvallen en het hele gebied verlichten.

Wilt u het schoonmaken van uw keuken en de afwas wat aangenamer maken? Haal dan deze vijf-lichte metalen hanger in huis!

Als u een goede basis voor uw keuken wilt, is er geen betere plek om te beginnen dan de verlichting. Gebruik het om alles wat je leuk vindt aan je keukenontwerp te laten zien. Als u wilt gaan met een tijdloze keuken, opknoping een verklaring maken van licht of kroonluchter in er is een gemakkelijke manier om te spelen met en je stijl uit te drukken, maar is gemakkelijk genoeg om uit te wisselen in een paar jaar als je moe van het of trends te veranderen. Zoals u zult zien, krijgt de hele ruimte direct een facelift.

Hopelijk geeft deze 6 ideeën voor keukenverlichting. Alles wat je nodig hebt om meer dan ooit van je keuken te gaan houden!