BergHOFF Downdraft pannen zijn op stoom – elegant, innovatief en slim

BergHOFF Downdraft pannen

Wereldwijd gepatenteerde technologie voor kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem

BergHOFF was het eerste merk ter wereld dat speciaal voor een kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem een bijpassende pannencollectie ontwikkelde. Dankzij deze Downdraft technologie verdwijnen stoom en geuren direct in de afzuiging. De elegante LEO Stone pannen van gegoten aluminium zijn nu ook voorzien van de Downdraft technologie.

De wereldwijd gepatenteerde technologie is gebaseerd op een speciale inkeping en luchtkanaal in de pan en de deksel, waardoor de waterdampen en geuren niet eerst naar boven gaan. De Downdraft kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.  De LEO Stone pannen van gegoten aluminium zijn het neusje van de zalm: duurzame kwaliteit, licht in gewicht en ook geschikt voor de populaire kookplaat met afzuigsysteem. Handig: de speciale Downdraft deksel is even zo goed te gebruiken om water af te gieten. De stijlvolle kookpannen, hapjespan en wok met antiaanbaklaag hebben een glazen deksel met siliconen rand.

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en distribueert die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Haar passie voor koken en oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Website: www.berghoff-nederland.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *