IDEEËN VOOR HET DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

IDEEËN VOOR HET DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

GOEDKOPE IDEEËN VOOR HET DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

Op zoek naar manieren om je keukenmuur op te knappen? Vraag je je af hoe je de ruimte kunt opvullen zonder de bank te breken? We snappen het! Het versieren van de keukenmuur kan duur worden en het is niet altijd het makkelijkst om groot genoeg te vinden om je ruimte op te vullen. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste hoeveelheid decoratie ophangt om te voorkomen dat de ruimte krimpt of te leeg aanvoelt.

We weten uit ervaring dat keukenwanden in alle soorten en maten komen en of het nu een grote eetkamerwand of een kleine scheidingswand is, we willen functionele opties toch? Natuurlijk! DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

Laten we een stapje terug doen en beginnen met de basis…Je zult de lege muurruimtes in je keuken willen definiëren en een aanvalsplan willen maken voor wat je wilt dat het doel van je muur is. Wordt het een ander opslagmiddel? Wordt het een sentimentele muur of ga je het gebruiken als een galerijmuur? Als je eenmaal de ruimte hebt gedefinieerd, kun je aan de slag en zijn wij er om je te helpen!

We hebben een lijst samengesteld van de goedkoopste manieren om de keukenmuur van je dromen te bereiken!

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR8
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

GELAAGDE KEUKENWANDDECORATIE

Het leggen van lagen op al je favoriete stukken is een heel eenvoudige manier om een statement te maken zonder veel geld te hoeven uitgeven! Gelaagdheid is zo’n eenvoudige manier om het oorspronkelijke doel van de stukken te transformeren en een meer dimensionale look mogelijk te maken! Je krijgt complimenten links en rechts en het mooiste is dat het niet meer kostte! We houden van het idee om twee tabaksmanden op elkaar te leggen! Je kunt deze niet alleen op elkaar leggen, maar je kunt ze ook naast elkaar hangen, elk met een eigen krans of ingelijste muurschildering. De mogelijkheden voor hen zijn eindeloos! DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

Als je niet van manden houdt, kun je altijd nog op een andere manier gaan liggen. Gelaagdheid kan gedaan worden door het toevoegen van elk soort wandstuk, oude luiken, stelen, een krans, of een klok ervoor. Zie ons voorbeeld hieronder:

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

OPBERGWANDDECOR

Afhankelijk van de grootte van uw ruimte en de hoeveelheid kastruimte in uw keuken, kunt u uw lege keukenwandruimte gebruiken voor opslag. We houden absoluut van een doelgerichte en eerlijke inrichting, we geloven dat voor kleine ruimtes alle inrichting doelgericht kan zijn zonder dat een van uw gasten zich dat echt realiseert. Shhh…het is ons kleine geheim!

Het is belangrijk om te beginnen met uw behoeften. Wat ontbreekt er in uw keuken en wat zou de meest functionele aanpak zijn om uw lege muur te gebruiken? Ontbreekt het je aan kastruimte? Probeer een multifunctioneel wandrek toe te voegen. We houden ook van wandrekken in het algemeen omdat je er je mokken en theedoeken in kunt opbergen zonder dat je ook maar enige extra ruimte in beslag hoeft te nemen! Dat is zeker een win-win situatie! DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

ZWEVENDE REKKEN VOOR DE WAND VAN DE KEUKEN

Deze optie is super goedkoop! Zwevende rekken worden veel besproken in andere blogberichten die we eerder hebben gedaan, omdat het gewoon een geweldige optie is. Het is duur, je hebt zoveel opties, en het creëert opslagruimte zonder dat het extra ruimte in beslag neemt. Klik hier om onze andere blogposts te bekijken die allemaal over het versieren met zwevende planken gaan voor inspiratie!

Als je keuken geen kastruimte heeft of je hebt een ruimte nodig om je specerijen, kruiden, enz. te laten zien, dan is dit perfect voor jou! We houden van het idee om wat potkruiden toe te voegen voor gemakkelijke toegang en versheid voor uw huisbereide maaltijden. Ook uw familie zal dit waarderen!

Een ander groot nut voor drijvende planken is het onderbrengen van uw kookboeken. Of u nu een kookkenner bent of de meer onervaren kant opgaat, we hebben allemaal kookboeken of in ieder geval recepten die we nodig hebben! Open rekken zijn de perfecte plek voor hen. Niet alleen zijn kookboeken essentieel voor het koken, maar ze zijn ook geweldig om te laten zien. Het versieren ervan draagt bij aan het karakter van een plek.

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR4
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

KALENDER UITGESNEDEN WANDKUNST

Dit is een van onze favoriete versieringsopties! Als u een budget heeft en op zoek bent naar mooie muurschilderingen op een dubbeltje, probeer dan de kalenderpagina’s! Ik weet het, ik weet het… dit lijkt een beetje vreemd, maar denk er maar eens over na. Er zijn een miljoen verschillende kalenders die er zijn en voor het grootste deel zijn ze vrij goedkoop. Zwart-wit opties zijn een goede manier om gemakkelijk vast te houden aan het neutraal en trendy zijn. Voorbeelden van goede voorbeelden zijn vintage-geïnspireerde kalenders.

Als je eenmaal de kalender hebt geselecteerd die je wilt, samen met de pagina’s die je leuk vindt, is het tijd om ze aan de muur te hangen. Het vinden van de perfecte goedkope lijst is niet altijd het gemakkelijkst en soms kan het vervelend zijn om precies te vinden wat u zoekt. Probeer wat je al hebt te herbestemmen, garageverkoop te schilderen, en te mixen en te matchen! We houden ook van het idee om vintage-geïnspireerde wandlijsten te gebruiken en deze in te vullen met de pagina’s die je leuk vindt. Denk buiten de doos! Zie onze muurframeset die hieronder wordt gebruikt. Ze missen gewoon de pagina’s die zijn toegevoegd, maar daar kom jij in beeld!

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR5
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

VINTAGE PULL-DOWN KAART

Oké, dus dit is heel specifiek, maar we houden gewoon van pull-down kaarten! Ze nemen veel ruimte in beslag en hoewel ze misschien een iets duurdere optie zijn, heb je er maar één nodig voor het decoreren van je keukenmuur!

Afhankelijk van uw keuken / eetkamer situatie, de pull-down kaart is meestal een beetje meer doelgericht in de eetkamer. Het is een geweldige manier om een groot statement te maken en een conversatiestuk toe te voegen aan de mix. Je kunt letterlijk alleen maar een leuke kroonluchter, eettafel, tapijt, en je pull-down kaart en voila toevoegen! Je hebt een volledig ingerichte eetkamer die perfect is voor je familie en vriendenbijeenkomsten.

Het hoeft ook niet altijd een pull-down kaart te zijn. Je zou een ander alternatief kunnen vinden voor de pull-down wanddecoratietrend. We hebben veel pull-down kunst gezien die er net zo indrukwekkend uitziet!

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR1
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

BOEKPAGINA WANDDECORATIE

Keukenmuurversiering met boekpagina’s lijkt misschien een beetje anders, maar het is zo’n unieke manier om je persoonlijkheid te laten zien. U kunt letterlijk iedereen die uw huis binnenkomt een verhaal vertellen dat uniek is voor u en uw gezin.

We hebben hier zoveel verschillende variaties van gezien en we houden van ze allemaal! We hebben zelfs nette ontwerpen gezien waarbij je pagina’s uit vintage kinderboeken neemt en ze stilt. Meestal zijn de enige kinderboeken die voor de keuken werken die over koken, theetijd, etc. gaan. Het is een beetje meer aan de speelse kant van dit idee, maar het is een geweldige manier om een leuk vleugje kleur aan je wanddecor toe te voegen.

Als kinderboeken niet jouw ding zijn, kun je altijd proberen om pagina’s uit vintage kookboeken, je favoriete bijbelpagina’s of inspirerende boeken te gebruiken. We houden ook van het idee om oude boeken te vinden met botanische afdrukken om prachtige muurschilderingen te maken. Je zou zelfs heel gek kunnen worden en een hele galerijmuur met veel boeken kunnen maken!

DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR
DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR

Elk van deze zou de perfecte aanvulling op uw ruimte zijn, zonder dat het overheerst. Het stelt u in staat om te allen tijde een klein stukje van uw favorieten in te lijsten. U kunt ze gemakkelijk ophangen als een collage in een groot frame of ze individueel gespreid ophangen om de hele muur te vullen.

We hopen dat je hebt genoten van al deze verschillende ideeën voor het decoreren van de keukenmuur. Het is echter niet zo dat de lijst daar eindigt. Als je nog andere ideeën hebt die we gemist hebben, laat dan hieronder een reactie achter. We horen graag al uw ideeën! DECOREREN VAN DE KEUKENMUUR.