De leukste Keukentrends 2021 wat is er nieuw!

Keukentrends 2021

Keukentrends 2021

Een van de kamers in ons huis waar we veel moeite voor hebben gedaan is onze keuken. Helaas hebben we een kleine keuken die niet helemaal groot genoeg is voor ons alle vier tegelijk en het is een van mijn huisdiervrienden. We hebben het beste gemaakt van wat we hebben door bijna de hele kamer helemaal opnieuw in te richten en nieuwe werkbladen, een gootsteen, verlichting, vloerbedekking en zelfs een keukenbarkruk met ontbijtruimte te creëren. Ik weet zeker dat we onze keuken ook in 2021 zullen blijven verbeteren, want ik heb nog veel meer ideeën! In deze blogpost zullen we kijken naar wat ik voorspel dat de keukentrends voor 2021 zullen zijn en hoe ik deze zal integreren in ons keukendesign.

Keukentrends die ik voorspel voor 2021

Laten we eens kijken naar enkele van de keukentrends die ik voorspel voor 2021.

Tijdloze keukentrends die blijven bestaan

Gelukkig zijn veel hedendaagse keukendesigns eenvoudig en tijdloos, zodat het tegenwoordig gemakkelijk is om keukentrends te creëren die lang meegaan. Meer mensen zullen op zoek gaan naar keukens die tijdloos zijn en een lange levensduur hebben.

Als u op zoek bent naar inspiratie voor tijdloos keukendesign dan heeft keukenthuis online keukenshop een collectie van prachtige handgemaakte keukens die de tand des tijds zullen doorstaan. Ze zijn gegarandeerd voor 25 jaar, dus ze zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Keukentrends 20216
Keukentrends 2021

Keukenontwerp op maat

Kiezen voor een op maat gemaakt keukenontwerp betekent kiezen voor een keuken die voor u werkt. U kiest uw eigen ontwerp en wordt niet beperkt door een product dat van het schap af is. Mensen willen een gepersonaliseerde keuken naar hun smaak en levensstijl.

Keukentrends 20219
Keukentrends 2021

Maak zelf een
3D keukenontwerp

Wil je zelf op je gemak onderzoeken wat jouw mogelijkheden en wensen zijn? Dan is de gratis 3D keukenplanner de ideale tool om zelf mee aan de slag te gaan. Start nu de 3D tool en ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

Voordelen van het 3D ontwerp:

  • SNEL EN SIMPEL: DIRECT THUIS BEGINNEN MET EEN KEUKEN ONTWERPEN
  • KIES JOUW EIGEN STIJL, OPSTELLING EN INDELING
  • BEWAAR EN PRINT JE ONTWERP

Hoe ontwerp je een keuken in 3D?

Gelukkig is dat erg simpel en bovendien gratis. Vul hiernaast je gegevens in om toegang te krijgen tot het programma en volg deze stappen:

  1. Vul eerst de vorm en afmetingen in en geef ook direct aan waar bijvoorbeeld een deur, raam, radiator of aansluiting zit.
  2. Kies de stijl van de keuken.
  3. Nu begint het leukste deel van het ontwerpen. Sleep de kastjes, apparatuur en accessoires naar wens in het ontwerp.
  4. Wanneer je helemaal tevreden bent over je 3D ontwerp, dan download je deze eenvoudig.

Schone snijlijnen

Eenvoudig, strak en modern. Een strak gesneden keukenontwerp met rechte lijnen en randen ziet er eigentijds uit en blijft trendy.

Keukentrends 20218
Keukentrends 2021

Duurzame keuzes

Ik denk dat er nu duidelijk een zeer belangrijke duurzaamheidsbeweging aan de gang is. Ik denk dat mensen zich zeer bewust zijn van de impact die ze hebben op het milieu en dat er een einde moet komen aan onnodige uitgaven en consumptiepatronen. Het kiezen van bedrijven die hun materialen op verantwoorde wijze inkopen en milieuvriendelijke praktijken hanteren, zal in 2021 een heet hangijzer zijn voor klanten.

Met dit in gedachten denk ik dat er meer tijdloos keukenontwerp in het spel zal komen. Mensen zullen kieskeuriger zijn met hun opties en kiezen voor keukenontwerpen die de tand des tijds zullen doorstaan, evenals het sourcen van teruggewonnen materialen en upcycling wanneer dat mogelijk is. De wegwerpcultuur, of het nu gaat om mode of om ons huisdecor, moet stoppen.

Mensen zullen beginnen met het kiezen en aanvragen van meer duurzame materialen voor keukenkastjes en werkbladen. Natuurlijke materialen in plaats van synthetische zullen de voorkeur krijgen, evenals niet-toxische verven.

In onze keuken hebben we gekozen voor echte eikenhouten werkbladen en witte tegels met crèmekleurige kasten. Het is een frisse, luchtige en moderne uitstraling, maar het eikenhout brengt warmte in de ruimte. Het is een look die ik me niet kan voorstellen dat het ooit niet de trend zal zijn. Het is een klassieker en spreekt de massa aan. Eiken is een populair gewild hout. Hout is altijd een Keukentrends 2021

Keukentrends 2021
Keukentrends 2021

Pops van kleur

De meeste nieuwe woningen zijn de afgelopen jaren helemaal wit. De keukenmuren, tegels, werkbladen, tafels, kasten, noem maar op… het is wit! Ja, het ziet er schoon en modern uit, maar gebrek aan persoonlijkheid. Terwijl wit hier misschien wel blijft (en ja, we hebben witte muren in heel ons huis) denk ik dat pops van kleuren die echt opvallen of dat nu een tafel, splashback of op de binnenkant van kasten en lades is, een verschijning zullen gaan maken.

Keukentrends 2021
Keukentrends 2021

Planken

Veel keukens hebben talrijke kasten die elk hoekje en gaatje vullen om de opslag te maximaliseren, maar ik denk dat mensen zullen beginnen te kiezen voor alleen lagere kasten en meer rustiek uitziende rekken oplossingen op de muren van de keuken te kiezen. Hier zullen ze wat groen, patroonwerk en glazen bussen gevuld met droge goederen laten zien.

Dit is absoluut mijn plan in onze keuken. Ik heb het gevoel dat het verwijderen van de bovenste kasten de ruimte zo veel ruimer en minder krap zal maken. Het is een geweldig idee om de ruimte in een kleine keuken te maximaliseren, maar je moet wel heel minimaal zijn met je keukenspullen.

Keukentrends 20213
Keukentrends 2021

Geen handgrepen

Handgrepen zullen tot het verleden gaan behoren, omdat kasten en lades in plaats daarvan verborgen handgrepen hebben of met een touch release openen. Het verwijderen van de handgrepen zorgt voor een nog slankere en schonere uitstraling in de keuken.

Keukentrends 20211
Keukentrends 2021

De spil van het huis

De mensen willen niet langer gescheiden zijn van de rest van de familie en solidair in een keuken wegzwoegen. De keuken wordt de echte spil van het huis en het open wonen neemt toe met de keuken als keuken-eetkamer in veel moderne gebouwen. Open keukens zullen een trend blijven die past bij het moderne leven.

Grote kook eilanden

Als er ruimte voor is dan zullen grote eilanden populair blijven als ruimte om voedsel te bereiden, te eten en te socialiseren met familie en vrienden. De keuken zal het hart van het huis blijven en de mensen zullen het socialiseren in hun keukenontwerp willen integreren.

Keukentrends 2021
Keukentrends 2021

Keukentrends 2021 veel succes met het zoeken van jouw droomkeuken.