KOAK Design: op een slimme manier een betaalbare design keuken!

KOAK Design: onze massief houten fronten worden speciaal gemaakt voor IKEA METOD keukenkasten; zo realiseer je op een slimme manier een betaalbare design keuken!

Beste redactie,

Misschien ken je ons nog niet, maar wellicht vinden jullie het ook heel leuk om elkaar te leren kennen. Wij van KOAK Design maken houten keukenfronten voor IKEA kastjes. Door deze unieke samenstelling is een betaalbare design keuken mogelijk. De frontjes worden in onze werkplaats gemaakt; De werkplaats is tegenover ons kantoor en showroom gevestigd. Door deze manier van werken hebben we intern korte lijntjes, zo verloopt het contact soepel en zijn er op het laatste moment nog wijzigingen mogelijk.

Ik zal ons even voorstellen:

Wij zijn KOAK Design en realiseren met een ons concept betaalbare design keukens. Door onze materialen te mixen en matchen met het IKEA-kastensysteem ontstaat een luxe keuken voor een betaalbare prijs. In Nederland zijn wij hier al meer dan tien jaar mee bezig en met succes. Regelmatig krijgen wij aanvragen uit verschillende Europese landen. Zo leveren wij ook vaak aan klanten in België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Portugal en de Scandinavische landen. Soms gebeurt het zelf dat we leveren in de Verenigde Staten. Het mooie van ons concept is dat IKEA in ieder land vertegenwoordigd is.

Ons verhaal

KOAK Design is in 2009 ontstaan door onze drang naar slimme en betaalbare interieur oplossingen met echte materialen. De eigenaren, Sandy en Frank Sonnemans, hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van interieurs en verbouwen van woningen. Als afsluiting van hun woningrestauratie in Abbenbroek werd de eerste KOAK keuken gerealiseerd. Al snel beseften zij dat dit idee voor veel meer huizen toepasbaar is. Ondertussen zijn we dus twaalf jaar verder en heeft het concept vooralsnog meer dan drieduizend keukens opgeleverd.

Duurzame materialen

De fronten worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt van massief eikenhouten, bamboe, barnwood of notenhout. We behandelen onze deuren en fronten met een olie om ze te kleuren en te beschermen tegen water en vlekken. De fronten zijn in veel verschillende kleuren leverbaar. Bekijk het productaanbod op deze pagina: https://koakdesign.com/producten/deuren-fronten 

Finishing touch

Om het uiterlijk van de keuken compleet te maken leveren we ook betonnen werkbladen, zwevende planken, zijwanden en handgrepen. Verder is het ook mogelijk om tegen een voordeligere prijs verschillende keukenapparatuur bij ons te bestellen. Het aanbod bestaat uit Quooker-kranen, PITT cooking kooksystemen, Falmec afzuigkappen en spoelbakken van meerdere merken.

Keukenstijlen

Zo creëer je zelf een unieke keuken met een persoonlijke uitstraling. Ook wij worden nog dagelijks verrast door de vele mogelijkheden van ons concept. Van heel robuust tot klassiek. Alles wordt mogelijk door materialen van KOAK Design te mixen en matchen. Ondanks de vele mogelijkheden hebben wij onze keukens weten te onderverdelen in zes keukenstijlen. 

Deze keukenstijlen zijn hier te bekijken! http://www.koakdesign.com/keukenstijlen.

Trend

Naturel massief eiken in combinatie met de Scandinavische stijl is nog steeds erg populair. Daarnaast zien wij dat er meer vraag komt naar zwarte, donkerbruine en bamboe keukens. Met de bamboe keukens wordt er vaak wat meer geëxperimenteerd. Dit leidt bijvoorbeeld weer tot prachtige Bohemian keukens! 

Onze werkwijze

Onze klanten maken een eerste ontwerp met bijvoorbeeld de IKEA keukenplanner. Het is ook mogelijk om foto’s van de bestaande keuken met een schets te mailen. Zolang we maar op de hoogte zijn van de afmetingen. KOAK Design verrijkt gratis het ontwerp en stuurt een offerte mee. Om de kwaliteit en de kleur van het materiaal te kunnen beoordelen is het mogelijk om proefplankjes te bestellen. De prijs bedraagt €10,- per twee proefplankjes. Wanneer de klant uiteindelijk kiest voor een KOAK Design keuken vervallen de kosten van de proefplankjes. Als de klant tevreden is over de offerte is het tijd voor het showroombezoek. Tijdens dit bezoek wordt de gehele keuken besproken, verder is er de tijd om alle materialen en keukenapparatuur te bekijken.

De IKEA keuken basis (zonder fronten) wordt door de klant bij IKEA besteld, dit geldt ook voor de apparatuur. KOAK Design stuurt haar materialen rechtstreeks naar de klant. De fronten worden voorzien van voorgeboorde gaten. Zo kunnen ze eenvoudig op het IKEA METOD systeem worden gemonteerd. De levertijd is ongeveer vier tot tien weken.

Mocht je al een IKEA METOD of FAKTUM keuken hebben, dan wordt het nog eenvoudiger. Alleen de maten en het gewenste materiaal hoeft te worden doorgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *