Kvik introduceert designkeuken Bordo in Arizona beige

designkeuken Bordo in Arizona beige

Het stijlvolle design Bordo van de Deense keukenfabrikant Kvik is begin 2023 beschikbaar in een nieuwe, zachte kleur: Arizona beige. Bordo is het toonbeeld van Deens design en combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. Zo zijn de Bordo-kasten en -fronten gemaakt van spaanplaat waarvan minimaal 50% uit gerecycled materiaal bestaat. En tegen de tijd dat je keuken het einde van zijn levensduur heeft bereikt, kan 99% van Bordo opnieuw gerecycled worden. Gecombineerd met een werkblad in laminaat is Bordo een duurzame, Deense designkeuken met een aantrekkelijke prijs.

Als een van de bestverkochte keukens van Kvik is Bordo een bewezen tijdloos ontwerp. Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met duurzame materialen niet duur hoeft te zijn. Zo is Bordo al verkrijgbaar vanaf €3.738. Op deze manier maakt Kvik duurzaam design niet alleen toegankelijk voor mensen met een groot budget.

Claus Johnsen, head of design bij Kvik: “Onze producten moeten er tegenwoordig niet alleen stijlvol uitzien en betaalbaar zijn, maar ook rekening houden met toekomstige generaties. Dit doen we door duurzaam te produceren, verantwoorde materialen te gebruiken én tijdloze designs te ontwerpen die jaren meegaan. Keukendesign Bordo is hier het prototype van.”

Vanaf januari 2023 is Bordo Arizona beige verkrijgbaar bij Kvik. Meer informatie: Kvik.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *