Over ons

Over ons keukenshuis.

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Laat je ook verrassen door het originele en eigentijdse keuken assortiment van keukenshuis. 

Wij zijn een Nederlands bedrijf, gevestigd in Utrecht. Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, met een gestaag toenemende groei.
De nieuwste technologie, goed conceptwerk en een perfecte programmeringsuitvoering bieden u de online keukenaankoop van een heel bijzonder soort. Keukenshuis is enkel online bereikbaar met de service als of u in een winkel bent. Wij vinden bij keukenshuis dat u in alle rust een keuken dient uit te zoeken. 

 

Moderne keukenverkoop

Een keuken verkopen is meer dan alleen een offerte opstellen en aan de klant overhandigen. Naar onze mening betekent keukenverkoop perfecte service voor en lang na.
Wij zien onszelf als uw partner voor klantgerichte oplossingen, gekoppeld aan onze jarenlange ervaring.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Indien wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Online keukenshop

Het begon allemaal in de jaren 90 met de traditionele keukenverkoop. Wij hebben altijd gewerkt met de toekomst in gedachten. Wij waren dus ook pioniers op het gebied van de internethandel met betrekking tot de verkoop van keukens. Door het nieuwe medium Internet werd voor ons een Europees verkoopplatform geopend, waardoor ons bedrijf dienovereenkomstig op de markt werd geplaatst.

Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en keuken trends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij keukenshuis online keukenshop vind je altijd de laatste trends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele materialen, kleuren en vooral nieuwe en slimme oplossingen passend bij jouw stijl. Voor jou droomkeuken heb je bij keukenshuis een ruime keuze uit keukens. En je kunt jouw droomkeuken zelf samenstellen in 3D. Maak jouw keuken compleet met inbouw apparatuur zodat je gelijk klaar bent. ruime keuze uit Vaatwassers, Koelkasten, Kookplaten, En nog veel meer.

over ons
over ons