Service Keukenshuis

Wat is CBW-erkend?

Stel, je hebt maanden gespaard voor die nieuwe bank of die geweldige grote keuken die al jaren op je verlanglijstje staat. Of wie weet, ga jij trouwen en kan je eindelijk de jurk van je dromen kopen voor de grote dag. Bij zo’n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een winkel die CBW-erkend is.  Alle winkels die keukenshuis aanbied zijn aangesloten bij een erkend CBW winkel.

Wat zijn de levertijden van een keuken?

De gemiddelde levertijden van een keuken is 3 tot 4 weken maar in overleg kunnen we altijd bekijken of we jouw keuken eerder kunnen leveren. Wanneer je een showroommodel koopt gelden hier andere levertijd regels voor. Dit verschilt per showroommodel dus hiervoor kun je het beste contact opnemen met de showroom waar je jouw keuken heeft gekocht. Natuurlijk is het ook geen probleem om de keuken pas later te leveren.

Inmeten

Hoe gaat het inmeten van de keuken in zijn werk?

De inmeter beoordeelt de keukenruimte, meet de ruimte op en kijkt naar de hoeken en de plaats van ramen, deuren en eventuele obstakels. Ook bekijkt hij of zij hoe we de nieuwe keuken het best naar de keukenruimte kunnen transporteren en in de ruimte kunnen monteren. Het is belangrijk dat jij zelf bij het inmeten aanwezig bent om het inmeetrapport te tekenen. Tijdens het inmeten is er voor jou ook ruimte om (technische) vragen te stellen.

Kan ik ook zelf de keuken inmeten?

Natuurlijk ben je vrij om dit zelf te doen, maar dit raden wij jou sterk af. Het goed inmeten van de keuken is ontzettend belangrijk. Wanneer je de keuken zelf inmeet, bestaat het risico dat er tijdens het monteren van de keuken iets niet past. De financiële gevolgen (bijvoorbeeld omdat er een onderdeel vervangen of aangepast moet worden) komen dan voor jouw rekening.

 

Montage van uw keuken

Montage

Onze onverslaanbare service Wij hebben een landelijk assemblagenetwerk. Meer dan 40 bases met hun eigen keukenmagazijnen, bestelwagens en daaraan gekoppeld een full service montagelogistiek met inbedrijfstelling, levering, montage en verpakkingsverwijdering van uw keuken.

Daarnaast demonteert Keukenhuis eventueel het oude apparaat, vervolgens plaatsen wij het nieuwe apparaat, inclusief het monteren van de deur(en) op bijvoorbeeld de vaatwasser of de koelkast. Leidingen worden eventueel aangepast of verlegd, tegen meerprijs.

Levering en montage Wij bieden montage van uw keuken alleen aan in het complete pakket levering + montage. Dit betekent dat wij geen keukenmontage voor zelfafhaling aanbieden.

Elektrische en sanitaire aansluiting Opgelet: Alles is inbegrepen in de montage behalve sanitair en elektrische installaties. Tegen een meerprijs doen wij dit natuurlijk ook voor u.

Service keukenshuis altijd staan wij voor u klaar.

service
Service keukenshuis