Suit up your kitchen in Black Ti(Tanium)

De keuken is meer dan ooit een weerspiegeling van onze lifestyle waarbij stijl en efficiëntie hand in hand gaan. ETNA speelt hierop in met een nieuwe serie multifunctionele ovens en combimagnetrons met een verfijnde afwerking van Black Titanium. Hiermee biedt het Nederlandse kookmerk een smaakvol alternatief voor het gebruikelijke RVS. De maatvoering, details en het comfort van deze apparaten zijn als een perfect passend kostuum dat je culinaire hart verovert. Zelfs de handgreep is van Black Titanium en zo ontworpen dat hij een geheel vormt met de screening op het glas.

De Black Titanium serie zou niet misstaan in de keuken van James Bond. Vier modellen, gekleed in Black Titanium in 45 en 60 cm nis uitvoering en volledig te bedienen met een touch bediening. Met de intuïtieve slide control worden tijden en temperaturen met een handbeweging ingesteld. Dankzij de geraffineerde uitlijning zijn de verschillende modellen en maten horizontaal en verticaal met elkaar te combineren. De ruime modellen met XXL inhoud zijn superefficiënt ingedeeld en beschikken over een  grillrooster, glazen en/of geëmailleerde bakplaat en zijn uit te breiden met een bijpassende warmhoudlade*(WL915). Uniek in deze lijn is de 60 cm 2-in-1 oven (MO670Ti) met geïntegreerde magnetronfunctie die het beste van twee werelden combineert: dit model biedt ontzettend veel bakruimte (71 liter) terwijl je geen aparte magnetron nodig hebt.

De ETNA Black Titanium 6 serie ovens zijn reeds beschikbaar, de combi’s vanaf december. Prijzen variëren van €699 tot €1.149. Kijk voor  alle informatie op https://www.etna.nl/categorie/black-titanium

*niet van toepassing op de CM644T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *